Vahvuuttamo Oy VOIMAKEHÄ®-verkkokauppa

Verkkokaupan toimitusehdot. Myyjä pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Vahvuuttamo Oy (3122657-1)
Riihitie 2
90830 HAUKIPUDAS
p. 045 2030505

vahvuuttamo@outlook.com
info@vahvuuttamo.fi

Maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839–7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839–7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta   

Toimitus ja toimituskulut

Digitaaliset tuotteet toimitetaan asiakkaalle automaattisesti ostoksen jälkeen ladattavana tuotteena.

Konkreettiset tuotteet toimitamme pääsääntöisesti Postin välityksellä lähimpään postiin tai pakettiautomaattiin. Tuotteemme hinnat sisältävät postituskulut.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat voidaan ilmoittaa tuotteiden tiedoissa. Digitaaliset tuotteet toimitetaan automaattisesti oston yhteydessä. Pääsääntöisesti konkreettiset tuotteet lähetetään Vahvuuttamosta aina seuraavana arkipäivänä. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Peruuttaminen

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruuttamisoikeus tilauspäivämäärästä lukien, mikäli toisin ei ole ilmoitettu tuotteen tiedoissa. Peruuttamisoikeus ei koske digitaalisia tuotteita, jotka tulevat ladattavaksi asiakkaalle heti maksutapahtuman jälkeen.

Ennen tilauksen peruuttamista asiakkaan tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja ilmoittaa peruutuksesta ja tulossa olevasta tuotteiden palautuksesta. Palautus on mahdollista tehdä tilauksen kaikkien tuotteiden tai vain osan tuotteista kohdalla. Palautettavat tuotteet tulevat olla käyttämättömiä, alkuperäisissä pakkauksissa ja virheettömiä.

Myyjällä on oikeus alentaa tuotteen arvoa osittain tai kokonaan, mikäli tuotteita on käytetty, niihin on syntynyt virheitä, alkuperäiset pakkaukset ovat hukkuneet tai tuotteet eivät muulla tavoin ole siinä kunnossa, missä ne ovat asiakkaalle myyty.

Myyjä ei hyvitä palautettavan tuotteen toimituskuluja, vaan asiakas vastaa itse palautettavan tuotteen toimituskuluista.

Maksu palautetaan samalla tavalla millä tilaus on maksettu. Esimerkiksi kortilla maksettaessa palautuksen summa hyvitetään kortille. Mikäli tämä ei onnistu sovitaan toinen tapa maksun palautukselle.