Vahvuuttavat kysymykset on tuotesarja, joka sisältää erilaisia kysymyskorttipakkoja. Näiden korttipakkojen tarkoituksena on tukea voimakehän käyttöä erilaisissa ohjauksen, valmentamisen ja johtamisen tilanteissa. Vahvuuttavat kysymykset ohjaavat vahvuuksien tunnistamista, vahvuuksien kehittämistä ja vahvuuksilla kehittymistä. Vahvuuttavat kysymykset -tuotesarjan korttipakat tunnistat tyylikkäästä pastelliväristä ja kysymysmerkki-symbolista. Korttien kysymykset on jäsennetty vahvuuden lajeittain, ja lisäksi korttisarjoissa on yleisiä kysymyksiä. Vahvuuttavat kysymykset -tuotesarjan kysymyskorttipakkoja on mahdollista hankkia myös ilman VOIMAKEHÄ®-käyttölisenssiä. 

#1
100 kysymystä™
100 kysymystä™ kortit ovat Meri Hirvosen suunnittelemat kysymyskortit, jotka tukevat ja ohjaavat voimakehän käyttöä. Korteissa on 10 kysymystä kustakin vahvuden lajista sekä 40 yleistä kysymystä. 100 kysymystä -kortit on erityisesti suunniteltu nuorille, mutta kortteja voi käyttää missä tahansa vahvuusvalmennuksessa tai -ohjauksessa. 

💡Käyttövinkki: Parikeskustelu. Valitse pakasta sopivat kysymyskortit ja levitä ne pöydälle kysymyspuoli ylöspäin. Pyydä osallistujia valitsemaan kysymys, jonka he haluavat kysyä pariltaan. Kysymykset voit valita sen mukaan, onko osallistujilla jo oma voimakehä rakennettuna.

#2
Vahvuuskeskustelukortit
Vahvuuskeskustelu-kortit on tarkoitettu tueksi positiivisen johtamisen ja vahvuuksien johtamiseen. Ne on suunniteltu erityisesti voimakehän pohjalta käytävien vahvuus- tai kehityskeskustelujen toteuttamiseksi. Näissä korteissa on vähintään 8 kysymystä jokaisesta vahvuuden lajista sekä yleisiä vahvuuskeskustelukysymyksiä. Kortit sopivat sekä yksilö- että tiimikeskusteluihin ja kaikkiin työelämän keskustelutilanteisiin, joissa halutaan hyödyntää positiivista ja vahvuuslähtöistä lähestymistapaa. 

💡Käyttövinkki: Kysymysten valinta keskustelussa voidaan tehdä siten, että keskusteluun osallistujat saavat kumpikin/jokainen valita tietyn määrän kortteja, joiden ympärillä keskustelu käydään. 

Lue lisää ideoita kehityskeskusteluihin Sanna Wenströmin kirjoituksesta Positiivisen johtamisen näkökulmia kehityskeskusteluihin. Voit tilata meiltä myös räätälöidyn koulutuksen ”VOIMAKEHÄ® – vahvuus- ja kehityskeskustelut” (vahvuuttamo(a)outlook.com)  

Korteista on saatavissa suomenkielinen tai englanninkielinen painos