VOIMAKEHÄ® + SKILLHIVE  – DIGIYMPÄRISTÖ VAHVUUKSIEN TUNNISTAMISEEN

Mikä on VOIMAKEHÄ®-SKILLHIVE?

 • Skillhive on yhteisöllinen osaamis- ja oppimisalusta, digitaalinen yhteisö, jossa voidaan jakaa osaamista, ideoita ja tehdä yhteistyötä toisten osaamista ja vahvuuksia hyödyntäen, muodostaa erilaisia työryhmiä, ”parvia”, projekteja ja keskusteluja
 • Skillhivessa voi työskennellä omien ohjattavien ja asiakkaiden kanssa digiympäristössä: esim. käydä ja dokumentoida erilaisia vahvuuskeskusteluja valmiiden keskustelupohjien kanssa ja tehdä harjoituksia valmiita pohjia hyödyntäen. Tai ladata ja tulostaa materiaaleja kuten portaalissakin.
 • Skillhivessa voi rakentaa digitaalista voimakehää valitsemalla digitaalisesta vahvuussanastosta vahvuuksia voimakehälle.
 • Skillhive tukee muilla tavoin toteutettavaa voimakehätyöskentelyä erityisesti organisaatioympäristössä, ja mahdollistaa vahvuuksien dokumentoimisen ja jakamisen.
 • Alustalta voi ladata tai tulostaa oman voimakehä-cv:n / voimakehäprofilin. Tämä ominaisuus on hyödyllinen esim. työnhakuvalmennuksissa.
 • Valmentajalla on oikeus kutsua alustalle omia ohjattaviaan, jotka voivat olla yksilöitä tai yhteisöjä (vaikka koko asiakasorganisaatio) ja ohjata heitä digitaalisessa ympäristössä tietoturvallisesti. Ohjattavien kanssa voidaan käydä ohjauskeskusteluja yksin tai ryhmässä, rakentaa voimakehää, tehdä erilaisia harjoituksia ja käydä vahvuuskeskusteluja. 
 • VOIMAKEHÄ®-Skillhive on oma uniikki ympäristönsä, johon sisältyy laaja vahvuusnäkemys sekä siihen liittyvät oppimissisällöt ja keskustelupohjat.
 • Skillhivessa on valmiudet eri kieliversioiden julkaisemiselle tilauksesta
 • Voimakehää hyödyntävät organisaatiot voivat myös halutessaan ostaa Intunex Oy:ltä omaan hallintaansa VOIMAKEHÄ®-Skillhive-ympäristön ”kaikilla vahvuuksilla” (edellyttää voimassaolevaa VOIMAKEHÄ®-lisenssiä, lisäksi maksetaan vuosittaista sanastomaksua Vahvuuttamolle)

Hinnasto

 • Skillhive sisältyy normaalihintaisiin VIRTA-lisenssehin (ja tiettyihin tarjouslisensseihin) (norm. 700 € + alv / hlö / vuosi). VIRTA-lisenssi on kaupalliseen käyttöön.
 • Skillhive EI sisälly ale- tai sopimushintaisiin VIRTA-lisensseihin eikä VIRTA-LITE-lisensseihin
 • Organisaation sisäiseen johtamis- ja HR-käyttöön tarkoitetun HEIMO-lisenssin hinta on 350 €+alv / hlö / vuosi organisaation 1. käyttäjältä, lisähenkilöt alk. 50 € + alv / hlö / v. riippuen käyttäjien määrästä per organisaatio. Lisenssiin sisältyy Skillhiven käyttö.
 • HEIMO-lisenssi soveltuu myös oppilaitoksissa tehtävään täysi-ikäisten opiskelijoiden ohjaamiseen (ei-kaupallisessa koulutuksessa; kaupalliseen koulutukseen tarvitaan VIRTA-lisenssiin). Alaikäiset eivät voi liittyä Skillhive-alustalle.
 • Lisenssihinnat sisältävät 30 yhtäaikaista ohjattavaa alustalla. Lisäkäyttäjiä voi hankkia erikseen kuukausikohtaisesti.

Tällä hetkellä alustan tietosuojamääritykset eivät mahdollista alaikäisten tietojen dokumentaatiota alustalla. Tämän vuoksi kehitämme alustaa yrityskäyttäjät edellä. Jos Puhti-lisenssihaltijat haluavat hyödyntää alustaa täysi-ikäisten opiskelijoiden ohjauksessa, he voivat päivittää Heimo-lisenssiin (ei-kaupallinen koulutus) tai VIRTA-lisenssiin (kaupallinen koulutus).

Lisenssien hintaan sisältyvät perehdytykset / käytäntömoduulit (”Voimakehä käyttöön Skillhivessa”), jotka suoritetaan itsenäisesti opiskellen valmentajaportaalista löytyvien tallenteiden alla.

Lisätietoja: vahvuuttamo(a)outlook.com

VOIMAKEHÄ®-SKILLHIVE-KÄYTTÖEHDOT
VOIMAKEHÄ®-SKILLHIVE TIETOSUOJASELOSTE
VOIMAKEHÄ®-SKILLHIVE PERUSKÄYTTÖOHJE OHJATTAVILLE